ANNIE'S BROODJES

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 39 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Annie's Broodjes. Meer weten? Ontdek meer

29 sep 2022 om 16:39 Heerlijke panini’s !
30 jul 2022 om 14:13 Hele lekkere broodjes en leuke bezorger! De meiden van Annie's broodjes doen het ontzettend goed.
28 jul 2022 om 20:34 Smaak was prima maar wel erg kleine pistolet voor deze prijs
27 jul 2022 om 18:18 Lekkere broodjes, en nog een lekkere shake toe, dat tezamen met een erg vriendelijke bezorging. Hier ga ik zeker vaker bestellen!
22 jul 2022 om 15:55 Weer prima broodjes!
8 jul 2022 om 15:20 Bezorging op afgesproken tijd en broodjes en smoothie waren heerlijk!
26 jun 2022 om 8:36 Bezorging duurde veel te lang ,broodjes oké ,niet super ,en niet alles was te krijgen,werden gebeld of ipv een speciaal broodje wat er niet was,iets anders wilden. Op zich netjes maarja veel heb je er niet aan.
23 jun 2022 om 14:22 Altijd heerlijke broodjes en goede & snelle service! Wij komen zeker terug!
22 jun 2022 om 19:51 Hartstikke aardige meid en super lekkere broodjes !! Duurde wel even maar het was wel de aangegeven bezorgtijd dus daar was niks mis mee. En de broodjes waren het zeker waard ! Wij hebben genoten
22 mei 2022 om 18:53 Duurt verschrikkelijk lang en kwaliteit heb ik absoluut wel eens beter gezien voor deze prijs.
29 apr 2022 om 11:55 De broodjes en smoothies zijn lekker. De broodjes niet heel groot. De bezorgtijd was wel érg lang. Na een uur werd er gebeld dat de bestelling onderweg was, na nog eens een half uur kwam het eindelijk aan.
29 mrt 2022 om 18:08 Broodjes waren super vers en lekker.Zeker voor herhaling vatbaar.